Filmens handling:
Thomas går i 7. Klasse og er forelsket i klassens hårde pige, Vikki. For at komme tættere på hende hjælper han hende og en gruppe 9. Klasses drenge, med at sprænge deres idrætslæres cykel i luften med en bombe, som Thomas har lavet.
Lederen af gruppen, Kenni, er Vikkis kæreste. Jo tættere Thomas kommer på Vikki, jo farligere bliver det for ham. 
Thomas bliver rodet ind i nogle voldelige episoder, jalousi og drama og opfordres til at slå fra sig.

CPH PIX & Buster
Vindmøllernes Sus blev vist på danmarks største filmfestival CPH PIX og ungdoms- & børnefilms festival Buster. De skriver om filmen:

”Den står på konfirmationsforberedelse, kanonslag og kærestesorger i dette vestjyske ungdomsdrama om den vestjyske teenager Thomas. Som søn af både en præst og en politibetjent bliver Thomas’ sunde fornuft sat på prøve, da han i al hemmelighed indleder et forhold til den egenrådige pige Vikki, som er kæreste med en af de ældre rødder fra skolen. Snart har Thomas rodet sig ud i gevaldige problemer i sit desperate forsøg på at sætte sig i respekt over for Vikkis kæreste og hans slæng. Deres drengestreger tager hurtigt overhånd, og da Thomas’ nye “venner” overskrider hans grænser, får han svært ved at sige stop uden at det får alvorlige konsekvenser.’Vindmøllernes sus’ er en uafhængigt produceret ungdomsfilm fra en anden Vestegn, end den vi normalt er vant til, men hvor teenagere stadig tumler rundt med de samme ting, begår de samme fejltagelser og med vold og magt prøver at finde ud af, hvem de er.”

– Citat fra Buster (skoleprogram) 2016

Priser og internationale festivaler
Vindmøllernes Sus” har vundet priser for “Bedste Film” i Manchester, Tokyo og Toronto. Udover det er filmen blevet vist på filmfestivaler i New Zealand, Brasilien, Canada, Lisabon, Kroatien, Argentina, Finland, San Fransisco, Atlanta og mange flere!

Filmen har spillet for fulde sale på alle festivaler. På CPH PIX fik filmen en ekstra visning, da alle visninger var blevet udsolgt.

Titel: ”Vindmøllernes Sus” (DK)
”Teenage Love Bomb” (ENG)
Genre: Teenage drama/thriller
Spilletid: 84 minutter
Instruktør & forfatter: Mads Erichsen
Produktionsselskab: Burning Films Aps

Lidt om filmen
Filmen er skrevet og instrueret af Mads Erichsen, og er baseret på hans egen hårde opvækst i Grindsted (Jylland), hvor filmen er optaget og de flotte scener udspiller sig. Det er en film der tager dig igennem en følelsesmæssig rutchebane-tur i ungdommens vildskab, ballade, vold og kærligehed.

Undertitellen er ”Teenagekærlighed & bomber” og det lover ikke for lidt!

Se traileren her
Se behind the scences her

Følg filmen på facebook