Et filmproduktionsselskab bliver til
I 2015 registrerede jeg Burning Films Aps som virksomhed i forbindelse med optagelserne til ”Vindmøllernes Sus”. Men Burning Films har eksisteret siden 2010, hvor jeg har arbejdet som instruktør, forfatter, producer og indspilningsleder på et hav af filmproduktioner i Danmark. Alt fra musikvideoer, reklamer, webserier, kortfilm og sidst spillefilm.

Som filmskaber er jeg autodidakt med alt, hvad det indebærer. Erfaringerne er kommet igennem hårdt arbejde og en stålfast vilje til at gøre det bedre og bedre gang for gang.

Filmproduktion er den hårdeste holdsport
I den danske filmbranche er der hård konkurrence/Der er hård konkurrence i den danske filmbranche. Men jeg mener, at vi sammen kan gøre tingene bedre og større. Jeg har igennem tiden arbejdet med mange enormt dygtige produktionsselskaber, og når vi har løftet i flok er der intet der har været umuligt for os.

Midlerne har ofte været små på de produktioner jeg har været tilknyttet. Men i stedet for at sidde og trille tommelfingre og tænke; ”Det er umuligt”, så har jeg sammen med mine kollegaer taget tyren ved hornene.

Og med en stærk historie under armen, har vi gået ud og kæmpet for at lave den bedste film vi overhovedet har kunne. Koste hvad det koste ville.

Ambitiøs filmskaber
Der er ingen grund til at tænke småt, også selvom midlerne kan være små. ”Vindmøllernes Sus” er lavet for ca. 400.000 kr. og har udover et stærkt manuskript over 200 statister, stunts, productionvalue, blod og eksplosioner.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at historien altid kommer i første række. Den rigtige historie kræver ikke nødvendigvis et millionbudget for at blive god. I min verden skal dit manuskript være stærkt nok til at blive optaget på en iPhone. Hvis den ikke er det, så skal du smide lortet ud.

Kvalitet & knivskarp eksekvering
Planlægning er essentielt, og intet er overladt til tilfældighederne når det kommer til en produktion. Historien, mandskabet og udstyret skal være af højeste kvalitet. Kæden er ikke stærkere end det svageste led.

Selskabet er placeret i København, men er mobilt og operer over hele landet. Ved hjælp af samarbejdspartnere, er der adgang til det bedste udstyr, der sikre den højeste cinematiske kvalitet af dit produkt.

Burning Films kan være med fra udvikling til det færdige produkt, eller springe på projektet under vejs.

– Mads Erichsen (2016)